fbpx

Alkoholfria drinkar

När du skapar alkoholfria drinkar så är balansen mellan sötman och syran A & O.

Det finns en uppsjö av redan färdiga recept och du kan i stort sett göra nästa alla drinkar som innehåller alkohol även utan. En riktigt professionell bartender som kan sina recept, smaker och mixologi kan skapa egna recept utifrån sin kreativa nyfikenhet.

Nedan hittar ni några exempel på alkoholfria drinkar

Shirley Temple

Ginger Ale, Grenadin, Apelsin, Is

Fyll ett glas med is och toppa med Schweppes Ginger Ale. Stänk i lite grenadin. Garnera med en apelsinskiva.

Fruit Cooler

4 cl ananasjuice, 4 cl apelsinjuice, Russchian, Färsk apelsin, Is

Fyll ett stort vinglas med isbitar. Häll i ananasjuice, apelsinjuice och russchian. Rör om och garnera med apelsinklyftor eller jordgubbar.

Vanilla Passion

2 cl citronjuice, 2 cl vaniljsirap, 2 passionsfrukter, Schweppes lemon, Krossad is, Garnityr – 1 passionsfruktsklyfta

Gröp ur passionsfrukterna och blanda i ett glas med citronjuice, vaniljsirap och krossad is. Toppa med Schweppes Lemon och garnera med en passionsfruktsklyfta.

Bitter Cup

2 cl mangosyrup, 10 cl apelsinjuice, 8 cl schweppes lemon, Is, Krossad is

Skaka alla ingredienser, förutom Schweppes Lemon, i en shaker med iskuber. Sila blandningen och häll upp i ett highballglas med is. Fyll på med Schweppes Lemon och krossad is. Rör om och servera med sugrör.

Fresch Russchian

1,5 cl sockerlag, 6 hallon, 6 basilikablad, Russchian. Krossad is

Muddla 4 hallon och blanda med basilikablad. Toppa med Schweppes Russchian och krossad is. Trä på två hallon på en tandpetare och lägg ovanpå glaset.

Tonic Delight

2 cl passionsfruktssyrup, 1 passionsfrukt, 5 myntablad, 3 jordgubbar, Tonic, Is, Garnityr – en jordgubbe & ett myntablad

Skaka 2 tärnade jordgubbar, 5 myntablad, 1 passionsfrukt och passionsfruktsirap. Sila i ett glas med isbitar. Toppa med Schweppes Indian Tonic och garnera med en jordgubbe och ett myntablad.

Barkänsla – Copyright – All Rights Reserved

Translate »