BarutbildningarServiceutbildningarOnlineutbildningar

Onboarding och utbildning för medarbetare!

Onboarding

NÄR DU VILL, VAR DU VILL!

Onboarding & personalutbildning

Investera i din personal och säkerställ kunskap för att driva din verksamhet framåt och få nöjdare kunder. Skaffa ett företagskonto hos oss idag så har du alltid tillgång till utbildning för din personal.

Mobilt lärande i egen takt

Mobilt lärande gör det möjligt för dina anställda att gå din kurs och studera ditt utbildningsmaterial i egen takt och på självvald plats. De kan dessutom använda sina egna enheter såsom dator, smartphone eller surfplatta när de studerar.

Minska utbildningskostnader

Köp inte böcker eller annat dyrt utbildningsmaterial. Skicka istället en inbjudan till din onlinekurs och låt dina anställda börja lära sig direkt genom att interagera med ditt utbildningsmaterial.

Spara tid med mjukvara för e-lärande

Dina kollegors tid är värdefull. Istället för att pendla till ett klassrum någonstans för långa föreläsningar så kan de börja lära sig online direkt. Det kostar mycket mindre och är mer effektivt!

VAD SÄGER VÅRA ELEVER OM BARKÄNSLA!

En otroligt bra crash-course inom bartending och vad som krävs för att kunna jobba inom “hospitality”. Barkänslas utbildning ligger som grund för allt jag kan och det är dessa grunder man ständigt kommer tillbaka till varje dag I yrket. Barkänsla drivs av otroligt duktiga bartenders och att få jobba sida vid sida med dem och lära mig utav dem var en ära. Utbildningen gav mig allt och lite till. Med mycket engagemang ifrån lärarna och mycket dedikation från mig själv så lärde jag mig väldigt mycket på kort tid. Principer som jag lärt mig under utbildningen är också väldigt populära hos mina kollegor på mina nuvarande jobb, och hos mina barbacks som nu vill lära sig utav mig. Samma regler inom bartending appliceras världen över och du dricker förhoppningsvis en lika bra manhattan hos Barkänsla som vid min bar i manhattan. Med det sagt så är du med den här utbildningen i ryggen väl förberedd för att börja jobba bakom bar vart som helst.

Jonas Litborn – Alain Ducasse – Benoit, NYC / The Beast Next Door, NYC-LIC